Ons team

We werken met trainers en docenten die werkzaam zijn binnen de mondzorg, zorg en onderwijs. Zij zijn vakkundig en enthousiast en willen graag hun kennis en kunde met je delen.

Maaike van der Mee

Maaike van der Mee

Eigenaar / Docent / Trainer

Eigenaar van Dutch Dental Academy en docent, nog altijd werkzaam als praktijkmanager. “Het blijft leuk om mensen iets te leren en dat doe ik nog altijd met veel passie en plezier!”

Jan Willem van de Griend

Jan Willem van de Griend

Tandarts

In 1997 afgestudeerd aan de ACTA. Werkzaam in een grote groepspraktijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in implantologie. “Het geven van cursussen bij Dutch Dental Academy is een welkome afwisseling en ik doe het met heel veel plezier!”

Huub De Vaan

Huub De Vaan

Tandarts

In 1998 afgestudeerd aan de ACTA. Werkzaam in eigen praktijk en heeft zich gespecialiseerd in chirurgische behandelingen. “Ik werk graag met stagiaires in de praktijk omdat ik het ontzettend leuk vind om anderen de passie voor het vak bij te brengen.”

Lieske Michielsen

Lieske Michielsen

Tandarts

Lieske is in 2007 afgestudeerd in Nijmegen en heeft daar tot 2015 gewerkt. Ze is toen verhuisd naar Amsterdam en werkt nu in Ouderkerk aan de Amstel. Tevens is Lieske tandartscoach bij Denteam. Trainen en coachen is voor haar dus dagelijks werk!

Steven Hannewijk

Steven Hannewijk

Algemeen tandarts en tandarts voor orthodontie

In 2016 afgestudeerd aan de ACTA. Werkzaam in zijn eigen praktijk en bij een collega in de praktijk. Steven is naast algemeen practicus ook Tandarts voor Orthodontie. “Mijn beide ouders zijn docent dus doceren zit in het bloed. Ontzettend leuk om te doen”

Arzo Ayubi

Arzo Ayubi

Mondhygiënist

Arzo heeft eerst als tandartsassistente gewerkt en daarna de opleiding voor mondhygiëniste gevolgd. Zij is zeer ervaren en bedreven in haar vak. “Ik breng heel graag mijn kennis en ervaring over op anderen en help cursisten om het beste uit zichzelf te halen”

Yvonne Van Den Heuvel

Yvonne Van Den Heuvel

Trainer GGZ

Yvonne is een zeer ervaren trainer en coach binnen de GGZ. Zij richt zich met name op de preventie bij kinderen en jeugd. “Als coach is het mooi om te zien dat cursisten zich ontwikkelen binnen een veilige leeromgeving”

Laura Harrewijn

Laura Harrewijn

Geregistreerd Mondhygiënist

Laura is in 2021 afgestudeerd als Mondzorgkundige aan de HU. Daarvoor was zij werkzaam als assistente. Laura is niet alleen goed in haar vak als mondzorgkundige maar zij kan inmiddels uitstekende restauraties maken.”De basis van het vak assisteren is nog altijd super leuk om aan anderen te leren”

Imani Saino

Imani Saino

Tandartsassistente | In opleiding voor Mondhygiënist

Imani is sinds kort tandartsassistente en traint regelmatig cursisten in de praktijk. “Ik ben erg enthousiast over mijn vak en wil dat graag overbrengen op anderen. Ik vind het erg leuk om de cursisten te helpen met leren”. Imani is dit jaar gestart met de opleiding Mondzorgkunde.

Rachel

Rachel

Preventieassistent

Rachel is een zeer ervaren preventieassistente en werkt al vele jaren bij Tandartspraktijk Zuid- Oost in Amsterdam. Rachel brengt met veel enthousiasme en plezier haar vakkennis over. Wil je haar aan het werk zien? Check de beelden bij Assisteren de Basis op deze site.

Jort Pels

Jort Pels

Tandarts

Jort is een ervaren tandarts en eigenaar van tandartspraktijk Pels in Eindhoven. Jort is in 1997 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn praktijk in Eindhoven is modern en een prettige plek om trainingen te geven. Jort is enthousiast en professioneel samen met zijn team. En dat is weer fijn voor onze cursisten.

Eva Nije

Eva Nije

Geregistreerd mondhygiëniste

Eva is geregistreerd mondhygiëniste. Met veel passie brengt ze haar kennis graag over op inspirerende wijze. Eva haar ambitie is om tandheelkunde te gaan studeren.

Mohammed Magdy Attallah

Mohammed Magdy Attallah

Smile design specialist | Tandarts

Mohammed is eigenaar van praktijk Toplach in Utrecht. Hij is een gepassioneerd Smile design specialist en werkt op moderne wijze aan de glimlachtransformatie van zijn patiënten.

Als docent is Mohammed zeer gemotiveerd om cursisten het allerbeste uit zichzelf te halen in een zeer ontspannen sfeer.

Daphne Verhagen

Daphne Verhagen

Geregistreerd mondhygiëniste

Daphne is in 2021 afgestudeerd aan de HU. Momenteel werkt ze in verschillende praktijken als mondhygiëniste.
Ze begeleidt met regelmaat stagiaires en doet dat met veel aandacht en plezier. Ze is gepassioneerd in haar vak en dit werkt aanstekelijk.

Priscilla Kruk

Priscilla Kruk

Tandartsassistente/orthodontie-assistente

Priscilla is een ervaren assistent maar tevens ook orthodontie assistent. Ze werkt in een praktijk in Amstelveen waar ze een combinatie functie heeft. Daarnaast assisteert ze ook bij implantologie. Een dagje baliewerk doet ze graag! Kortom een alleskunner.

Patricia van de Vaart

Patricia van de Vaart

Preventieassistent

Patricia heeft ruime ervaring als preventieassistent. Ze werkt in een tandartspraktijk in Bergen op Zoom waar zij ook managementtaken voor haar rekening neemt. Een echte alleskunner dus.

Goce Gjorgjioski

Goce Gjorgjioski

Tandarts | Implantoloog

Goce is eigenaar van Tandartspraktijk Tridenzo in Breda. Een locatie waar we vaak opleidingen geven. De praktijk is modern ingericht en Goce werkt met geavanceerde apparatuur. Hij is een bevlogen tandarts en is altijd bereid om anderen te leren.

Behiye Seyhan

Behiye Seyhan

Paro Preventieassistent

Behiye is een zeer ervaren paro preventieassistent en is werkzaam in een praktijk in Tilburg. Ze is heel rustig en geduldig en legt alles graag goed uit. Ze vindt het leuk om naast haar werk in de praktijk andere te enthousiasmeren.

Saskia Dijkstra

Saskia Dijkstra

Algemeen tandarts

Saskia Dijkstra is algemeen tandarts en eigenaar van een praktijk in Haulerwijk.

Zij heeft in 2003 cum laude haar tandartsexamen behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt in meerdere tandartspraktijken in Noord Nederland en ook heeft zij gewerkt als tandarts-angstbegeleiding bij de afdeling Bijzondere Tandheelkunde van het UMCG. Daarnaast heeft zij lesgegeven aan tandartsen en tandartsassistentes in opleiding.

Nathalie Blom

Nathalie Blom

Preventie-assistent

Nathalie is een ervaren Preventie-assistent en werkt nog altijd met veel plezier in de praktijk. Nathalie voert in de praktijk veel zelfstandige verrichtingen uit. Zij kan haar ervaring en kennis met veel passie overbrengen.