English Touch Up

Please, have a seat

Omdat de meeste praktijken tegenwoordig een internationaal patiëntenbestand hebben, wordt er met regelmaat Engels gesproken met patiënten. Engels is immers meestal de taal waarin we met elkaar spreken op het moment dat we elkaars moedertaal niet verstaan. We herkennen het allemaal: je wil je patiënt zo goed mogelijk helpen en informeren, maar in het Engels is dat best moeilijk.

Dat is de reden dat Anita Visser van Meegeren het boek Please, have a seat heeft geschreven. Zij heeft haar boek aangevuld met de training English Touch Up en biedt deze samen met Dutch Dental Academy aan als praktische ondersteuning voor Engels in de tandartspraktijk.

De training wordt op een interactieve en inspirerende wijze gegeven.

English Touch Up

Deze training is voor alle medewerkers in de mondzorgpraktijk: van de stoelassistent tot de baliemedewerker, van de praktijkmanager tot de mondhygiënist en de preventieassistent.

Wat ga je leren?

Tijdens deze cursus leer je:

 • Inschrijven van een patiënt en de patiënt informeren over de praktijk
 • Planning: afspraken maken, verzetten en annuleren
 • Basiscommunicatie bij een behandeling
 • Het voeren van een vakmatig (telefoon)gesprek met een patiënt
 • Tips en tricks rondom veel voorkomende praktijksituaties

Na het volgen van deze training ben je in staat om vlotter en met meer zelfvertrouwen om te schakelen tussen de Nederlandse en Engelse taal en beschik je over voldoende tools om professioneel in het Engels te communiceren in veel voorkomende praktijksituaties.
Het boek Please, have a seat ontvang je bij de training en geeft je voor altijd houvast in de praktijk in moeilijke situaties.

Er is voor deze cursus geen specifieke toelating of niveau vereist. Iedereen die in een praktijk weleens in het Engels moet communiceren is van harte welkom.

De cursus wordt op vrijdag gegeven van 13:00 tot 17:00

Naast de bijeenkomst is er geen studiebelasting.

Je ontvangt het boek Please, have a seat. Dit is bij de cursusprijs inbegrepen.

De kosten van de cursus zijn €250,-. Dit is inclusief het boek Please, have a seat en koffie en thee met iets lekkers.

De docent van deze cursus is Anita Visser van Meegeren. Zij is tevens de auteur van het boek en ontwikkelaar van de training.

Na deelname aan de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

De cursus wordt gegeven in een mondzorgpraktijk in Gorinchem op vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:00. Maximaal aantal cursisten 8.

Inschrijven

Data & locatie

  Vrijdag 27 januari 2023

  Vrijdag 17 maart 2023

  Gegevens deelnemer

  Bedrijfsgegevens

  Contactpersoon

  Heb je een vraag over deze opleiding?